ECO PELLETS (Sorra Ecològica 100%) 3kg.

7,95 / unitat(s)
El preu inclou l'IVA més el lliurament

unitat(s)

 

Nou i ecològic sistema d'higiene per a gats. Novetat mundial.

 

Nou i ecològic sistema d'higiene per a gats. 100% lliure de pols i d'olors. Fabricat amb serradures d'avets i pins suecs. Poder súper absorbent, fins a un 300%. Lliure d’additius químics.

 

 

Durada

Durada aproximada de 12 setmanes per 1 gat.

 

Com funciona

La safata té dues seccions. La part superior té una reixeta. En aquesta secció i en la part inferior es posa ECO-Kattströ fins a 2 cm de grossor. Quan el gat orina, el 90% passa a través de la reixeta, caient en la part inferior de la safata. La resta de l'orina del gat és absorbida per ECO-Kattströ el qual es converteix en serradures. El comportament natural del gat en gratar ajuda al fet que les serradures caiguin a través de les reixes de la safata superior. Vostè solament ha d'eliminar les serradures que cau en la part inferior. L'única olor lleugera que queda és a fusta. No hi ha olor a orina de gat i les potes del gat sempre es mantenen seques.

 

Per veure video (en anglès) del seu funcionament, fes clic aquí!

 

 

Manteniment fàcil i higiènic

El poder súper absorbent (300%) d’ECO-Kattströ fa que tingui un ús molt econòmic i pot tenir la seguretat que les potes del seu gat sempre estaran seques. Netegi la part inferior de la safata amb regularitat. Agiti la safata abans de netejar-la, d'aquesta forma les serradures que puguin quedar en la part superior cauran en la part inferior i vostè podrà netejar-ho. De tant en tant tregui la part superior i aclareixi-la amb aigua. Afegeixi ECO-Kattströ fins a la marca de 2cm de grossor cada dia.

 

 

Ingredients:

100% Serradures d’avets i pins suecs.

 

 

També recomanem

KATTSTRÖ (Sorra Súper-Aglomerada)
23,50 / unitat(s) *
*
Els preus inclouen l'IVA més el lliurament

Examine aquesta categoria: Sorra